Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Saint Nicholas Greek Orthodox Church and National Shrine Resumes Construction at the World Trade Cen Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
31.07.20

EVENT TO BE HELD AUGUST 3, 2020 / 11:30am


New York The Greek Orthodox Archdiocese of America and the Friends of St. Nicholas will resume construction of the St. Nicholas Greek Orthodox Church and National Shrine at the World Trade Center on August 3, 2020. Archbishop Elpidophoros of America will deliver remarks and bless the construction site and its workers. The event will be followed by a press availability and observing the installation of the domes first skylight.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τελετή αποφοίτησης του απογευματινού σχολείου του Αγίου Νικολάου στο φλάσιγκ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
30.06.20

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη



 
Με σεβασμό και απόλυτη τήρηση των μέτρων ασφαλείας λόγω κορωνοιού , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουνίου, η 64η τελετή αποφοίτησης των έντεκα μαθητών της 8ης τάξης του απογευματινού σχολείου ¨Στέφανος και Αρετή Τσερπέλης¨, η οποία έλαβε χώρα εντός του ιερού ναού του Αγίου Νικολαου στο Φλάσιγκ.

Τελευταία ανανέωση ( 30.06.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πόνος και θλίψη στο ύστατο χαίρε στον Γιώργο Ζαπάντη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
30.06.20

Νέα Υόρκη /του Σάκη Σερέτη


 
Με την νεκρώσιμη ακολουθία που πραγματοποίηθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστοουν και τον τελευταίο χαιρετισμό στον αδικοχαμένο Γεώργιο Ζαπάντη , έπεσε η αυλαία ενός δράματος, που θα πρέπει από σήμερα και στο εξής να μείνει χαραγμένο στην συλλογική μνήμη όλων των Ομογενών, με βασικά ζητούμενα, την απονομή δικαιοσύνης και την αποτροπή επανάληψης τέτοιου περιστατικού .

Τελευταία ανανέωση ( 30.06.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απούσα η “οργανωμένη” Ομογένεια και οι Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί απο την διαμαρτυρία για τον Γεώργι Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
28.06.20

Νέα Υόρκη/Του Σάκη Σερέτη

Άφαντες σχεδόν όλες οι Ομογενειακές οργανώσεις ,καθώς επίσης και οι Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί που εκλέγονται στην ευρύτερη περιφέρεια Νέας Υόρκης ,από το τρισάγιο και την ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας , η οποία πραγματοποίηθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου έξω από το σπίτι του αδικοχαμένου Γεωργίου Ζαπάντη στο Γουάιτστοουν .

Τελευταία ανανέωση ( 10.01.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του αδικοχαμένου Γεωργίου Ζαπάντη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
27.06.20

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη






Έλαμψε δια της απουσίας της , η πλειοψηφεία των Ομογενειακών οργανώσεων καθώς επίσης και οι Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί που αντιπροσωπεύουν την Ομογένεια Νέας Υόρκης ,από την ειρηνική διαμαρτυρία που πραγματοποίηθηκε το βράδυ της Παρασκευής 06.26.20, έξω από το σπίτι του αδικοχαμένου Ομογενή Γεωργίου Ζαπάντη, ο οποίος αποτελεί το πρόσφατο θύμα αστυνομικής βίας.

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 27.06.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι θα καταλάβαινε ένας δάσκαλος ελληνοαμερικανικού σχολείου από τη μήνυση Κουλαρμάνη κατά του Αγίου Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
25.06.20

Σχόλιο του Αποστόλη Ζουπανιώτη


Τι θα καταλάβαινε ένας δάσκαλος ελληνοαμερικανικού σχολείου από τη μήνυση Κουλαρμάνη κατά του Αγίου Δημητρίου; Δυσκολεύτηκα να κατανοήσω την μηνυτήρια αγωγή του πρώην διευθυντή του σχολείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας –  σε βάρος της κοινότητας, του ιερέα, δύο συμβούλων και της συζύγου ενός εξ αυτών κι ενός μπλόγκερ – διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο του «Εθνικού Κήρυκα» της Δευτέρας 22 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ψήφο τους Ελληνοαμερικανούς υποψηφίους στις εκλογές της 23ης Ιουνίου Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
21.06.20

Νέα Υόρκη /του Σάκη Σερέτη

Η επανεκλογή Ελληνο-αμερικανών πολιτικών στις επερχόμενες προκριματικές εκλογές της 23ης Ιουνίου , θα πρέπει να αποτελεί βασικό ζητούμενο των Ομογενών που κατοικούν και παράλληλα ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης.

Τελευταία ανανέωση ( 23.06.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μετά τις εικόνες συνωστισμού σε μπαρ της Νέας Υόρκης, ο κυβερνήτης ζητάει καλύτερη επιβολή των κανόν Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
16.06.20

Νέα Υόρκη.- ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters


Μετά τις εικόνες συνωστισμού σε μπαρ της Νέας Υόρκης, ο κυβερνήτης ζητάει καλύτερη επιβολή των κανόνων κατά του νέου κορωνοϊού Οι σκηνές με πλήθη να συνωστίζονται έξω από μπαρ της Νέας Υόρκης οδήγησαν τον κυβερνήτη της πολιτείας, της πλέον πληγείσας από τον νέο κορονοϊό μαζί με αυτή του Νιου Τζέρσεϊ, να ζητήσει από τους τοπικούς αξιωματούχους και τις επιχειρήσεις να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες για το άνοιγμα των καταστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αισιόδοξα μηνύματα και προσεκτικά βήματα μετά την καραντίνα λόγω Κορωνοιού Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
15.06.20

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη


Αρκετά ενθαρρυντική ήταν η έξοδος των Νεοϋορκέζων κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε, και στα διάφορα παραλιακά θέρετρα των κομητειών του Νάσο και του Σάφολκ , η παρουσία του κοινού έδωσε μηνύματα αισιοδοξίας ,ενώ παράλληλα με την χρήση των προτεινόμενων από τις αρχές, μέτρων ασφαλείας , σηματοδότησαν την μετάβαση μας στην νέα πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
07.06.20

 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 24 - 46 από 1198

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote